Descoperiți Performanța și Durabilitatea în Producția de Brichete cu Presa Brichete Eco Mihiș

Eco Mihiș vă aduce soluții de top în producția de brichete pentru materii prime variate, inclusiv paie, fan, lucernă, rumeguș, coji de floarea-soarelui, și chiar tulpini de vie. O gamă variată de opțiuni este disponibilă, cu capacități de producție diferite, pentru a se potrivi nevoilor dvs. specifice.

Indiferent dacă sunteți un fermier care dorește să valorifice resursele agricole sau un antreprenor în căutare de soluții pentru producția de brichete, Eco Mihiș vă oferă echipamente versatile și fiabile. Aceste prese de brichete se integrează ușor în liniile de producție existente, oferindu-vă eficiență și economii semnificative.

1. Direct de la Producător

Achiziționând direct de la producător, beneficiați de prețuri competitive și produse de înaltă calitate. Eco Mihiș se mândrește cu rezistența sporită a matritei, tratată într-o baie specială pentru o durată de viață îndelungată a utilajului. Echipa noastră vă oferă suport tehnic de specialitate pentru a vă ajuta să beneficiați la maximum de echipamentele noastre.

2. Asistență Tehnică Specializată

În plus, vă oferim punere în funcțiune cu instrucțiuni pas cu pas, astfel încât să puteți începe producția de brichete cu ușurință. Indiferent de dimensiunea afacerii dvs. sau de nevoile specifice, Eco Mihiș este alegerea perfectă pentru a vă satisface cerințele de producție de brichete. Rezolvați provocările dvs. legate de materiile prime și creșteți eficiența producției cu soluțiile noastre inovatoare.

Vă prezentăm următarele modele de prese de brichete:

Presa Pini-Key 250: Cu o capacitate de producție de 250 kg/h și un motor de 15 Kw, această presă are un preț de 12 000 E + TVA. Dimensiunile sale sunt de 1500 x 600 x 1200 mm. Această presă produce brichete cu gaură în mijloc și suprafața exterioară arsă.

Presa Pini-Key 350: Dacă aveți nevoie de o capacitate mai mare, presa Pini-Key 350 produce 350 kg/h, fiind alimentată de un motor de 22 Kw. Prețul pentru acest model este de 15 000 E + TVA, cu dimensiuni de 1500 x 700 x 1300 mm. Brichetele produse de această presă au gaură în mijloc și suprafața exterioară arsă.

 

Oferta Pret